Skip to main content

Příslušenství pro kabiny injektorové i tlakové


Pro nákup veškerého příslušenství využijte náš e-shop.

Hledáte náhradní díly nebo zařízení, které Vám chybí? Spoustu dílů je u kabin variabilních a pasuje tak i na kabiny jiných výrobců. Kontaktujte naše obchodní oddělení, které Vám rádo poradí s výběrem správného dílu.

NEJŽÁDANĚJŠÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO TRYSKACÍ KABINY

  • PISTOLE A TRYSKY RS 2000

    Pistole RS 2000 je ergonomicky tvarovaná a velmi ulehčuje práci zejména svou nízkou hmotností (její obal je z lehké a antiabrazivní hmoty). Obal se dodává v provedení pro praváky i leváky. Trysky mají velikosti: 6,4 7,8 9,5 a 12,7 mm. Široký sortiment vybavení různými typy i průměry trysek umožňuje využití pro různé typy tryskacích kabin i abraziv.

  • TRYSKY DO TLAKOVÝCH KABIN

    Tryska urychluje tok abraziva, díky čemuž poté dochází k lepšímu tryskání. Pokud chcete tryskat efektivně, používejte kvalitní, ověřené trysky, které Vám zajistí rychlé tryskání při malé spotřebě vzduchu. Trysky a držáky trysek do tlakových kabin jsou dodávány v požadovaných průměrech od 6,4 do 12,7 mm. Trysky jsou z kvalitního materiálu (borcarbid) a vyznačují se dlouhou životností. Pro držák trysky je rozhodující vnější průměr tryskací hadice.

  • GUMOVÉ RUKAVICE DO KABINY

    Speciální pryžové rukavice do tryskací kabiny jsou vyrobeny z vysoce odolné pryže. Rukavice jsou dlouhé 60 cm a mohou být osazeny do rozet kabiny, nebo mohou být použity volně.

  • OFUKOVACÍ PISTOLE

    Umožní ofouknutí výrobku po otryskání v kabině tlakovým vzduchem. Pistole je napojena na rozvod kabiny a je důležitým pomocníkem v kabině.

  • PRYŽOVÉ ROZETY

    Jsou vyrobeny z měkčené kvalitní pryže a v případě, že nejsou použity pevně vsazené gumové rukavice tak zabraňují úniku abraziva z ručních otvorů v kabině. Jsou dodávány vždy v páru.

  • OTOČNÝ TRYSKACÍ STŮL

    Otočný tryskací stůl umožňuje jednodušší manipulaci s výrobkem v kabině. Stůl je z pravidla děrovaný, rozměr je uzpůsoben velikosti kabiny a je možno jej vybavit např. automatickým otáčením. Pokud chcete tryskat těžší či větší díly, jistě oceníte stůl s bočním pojezdem, díky kterému budete moci nakládat díly do kabiny např. VZV nebo jeřábem.

  • FOLIE DO KABINY - OCHRANA PRŮZORU

    Ochrana krycího bezpečnostního skla je zajištěna folií proti otryskání. Folie je ze speciálního antistatického materiálů, neváže prachové částice a pomáhá udržet viditelnost v kabině. Je dodávána dle typu kabiny v požadovaném rozměru.

  • GUMOVÉ VYLOŽENÍ KABINY

    Jedná se o důležitý prvek pro zvýšení životnosti celé tryskací kabiny. Nejenže chrání korpus kabiny, ale také tlumí následný odraz abraziva a tím prodlužuje životnost veškerých prvků v kabině, jako např. ochranných fólií průzoru. Speciální pryž v tl. 6 mm je lepena k podkladu kabiny - barva pryže černá, pryž je ze zvýšenou ochranou proti abrazi. Lze objednat požadovaný rozměr v max. velikosti 1 000 x 1 000 mm nebo menší díl.

Take your first step to better traffic

Just leave us some information and we will take care of further communication.

QUICK CONTACTS

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.