Skip to main content

Doplňky pro mobilní tryskání


DRSNOMĚRY A VNITŘNÍ TRYSKÁNÍ


Mezi doplňkový sortiment společnosti Spolmont patří také vybavení vnitřních profilů a drsnoměry.

VNITŘNÍ TRYSKÁNÍ

Osazuje se na koncovou část tryskací hadice a umožňuje tryskání vnitřních povrchů trubek od 1/2" do 63" (od 13 do 1 500 mm).

MĚŘENÍ DRSNOSTI POVRCHU - DRSNOMĚRY


Společnost Mitutoyo je výrobcem měřicích přístrojů pro měření geometrických veličin. Drsnoměry dvou typů, které vám nabízíme, jsou zavedené typy profesionální úrovně.
Na oba typy je poskytován servis a obsahem balení je návod v českém jazyce.

S výběrem vám rádi poradíme, rovněž tak s aplikací výsledky měření vašeho povrchu na použití odpovídajícího typu abraziva na tryskání.

MITUTOY DRSNOMĚR SJ 210

Digitální drsnoměr špičkové kvality - rychlé a přesné meření a bezporuchovost, dále dlouhá životnost a praktická manipulace je důvodem volb tohoto typu. Oproti typu SJ 301 se liší tím, že součástí jeho vybavení není tiskárna - hodnoty jsou zapisovány na displeji měřidla (paměť pro uložení měření)

MITUTOY DRSNOMĚR SJ 301

Digitální drsnoměr špičkové kvality - rychlé a přesné měření a bezporuchovost, dále dlouhá životnost a praktická manipulace je důvodem volby tohoto typu. Součásti jeho vybavení je tiskárna - naměřené hodnoty je možno přímo tisknout do požadované tiskové sestavy, která je navolena v rámci dodávaného software.

Take your first step to better traffic

Just leave us some information and we will take care of further communication.

QUICK CONTACTS

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.