Skip to main content

Mobilní jednotky pro volné tryskání


Mobilní jednotky jsou vhodné pro tryskání mimo tryskací box. Skládají se z vlastní tlakové nádoby osazené speciálními ventily a prvky. Tryskací jednotky se dodávají kompletní smontované, připravené k okamžitému použití. Připojují se pouze na tlakový vzduch, kde je důležitá celková spotřeba vzduchu. Jako abrazivo se používají recyklovatelné abrazivní materiály převážně ocelová drťkorund, či balotina. V aplikacích, kde není možné vytryskané abrazivo znovu posbírat a recyklovat např. tryskání ve venkovním prostředí se používá např. struska, která je ekologickou náhradou na křemičitý písek.

Výkon tryskání je dán především velikostí a typem trysky a také typem použitého abraziva. Tryskací jednotky ABS jsou profesionální tryskací jednotky o velikosti tlakové nádoby od 18 do 300 l, která má vliv na dobu tryskání bez doplnění abraziva. Jedná se o tryskač vybavený inovovanými ovládacími prvky, které zajistí vysokou životnost a sníží náklady na tryskání. Vedle standardních tryskacích jednotek jsou nabízeny také tryskací jednotky s možností napojení dvou tryskacích hadic z jedné nádoby či jednotky s dvouplášťovou tlakovou nádobou umožňující provádět nepřetržitý provoz.

Spolmont klade vysoký důraz na užitnou hodnotu a spolehlivost příslušenství.

SCHÉMA TRYSKACÍ JEDNOTKY ABS

Doporučujeme univerzální velikost nádoby 140 l nebo a 200 l, která je optimální z pohledu ceny, manipulace a doby tryskání. Více informací získáte u našich obchodních zástupců, kteří Vám rádi pomohou s výběrem a doporučí také vhodné příslušenství.

  • Jak je řešeno ovládání tryskání?
    Jednoduchým způsobem, z místa tryskání pneumatickými kleštěmi. Tento způsob ovládání splňuje veškerá bezpečnostní kritéria a šetří provozní náklady nejen za abrazivo, ale především za tlakový vzduch.
  • Z čeho se skládá příslušenství?
    Jsou to části mimo vlastní tryskací jednotku, tedy tryskací a ovládací hadice, tryska, ochranná maska, filtr pro ochrannou masku, ovládací kleště a spojovací materiál. Rovněž pak široká škála ochranných pomůcek jako jsou overaly na tryskání, ochranné vesty, rukavice, apod.
  • Jak volit délku tryskací hadice?
    Záleží na vzdálenosti tryskání od tryskací jednotky (tryskací jednotka se umístní na jedno místo a k místu tryskání se napojí tryskací a ovládací hadice). Základní set k jednotce je délky 20m, následně mohu volit prodloužení s propojovací hadicí v délce do 40m (tedy např. 10, 20 a 30 m). Hadice v setu 40 m lze napojovat i do větších délek dle potřeby tryskání.

    Upozorňujeme spotřebitele: Nakupujte pouze osvědčené kvalitní tryskací hadice – viz. sortiment hadic v našem e-shopu.

  • Kdo mě proškolí, jak jednotku používat a jak ji udržovat?
    Při dodávce obdržíte provozní návody a rovněž lze dohodnout zaškolení, zprovoznění jednotky atd.
  • Mám zájem jednotku jen zapůjčit, ne kupovat
    V případě požadavku na zapůjčení tryskací jednotky na volné tryskání nebo jiného zařízení na tryskání, například kabiny, kontaktujte naše obchodní oddělení s Vaším požadavkem. Samozřejmostí jsou komplexní služby poskytované se zapůjčením tryskače.
Take your first step to better traffic

Just leave us some information and we will take care of further communication.

QUICK CONTACTS

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.